Zarządzanie czasem w erze cyfrowej
Chyba każdy z nas przypomina sobie czasy, kiedy to naczynia gastronomiczne były zamocowane do stołu a sztućce przykute łańcuchem. Tamten czas już się skończył, a obecne czasy stawiają miarodajne wymogi dziedzinie gastronomicznej, po to by klient był w stanie zjeść rozkoszne i w błogiej atmosferze. Znaczącym aspektem tego wszystkiego jest czas wymagania na zamówione przez siebie specjały. Żeby wszystko to było dopuszczalne, restauracje, bary itp. muszą być umeblowane w urządzenia. Każdy właściciel chce, aby urządzenia realizowały swą rolę jak najdłużej, sprzęt ma obowiązek służyć latami – tak, jak ANCHOR. Wskutek tego powinno się zwrócić do zaufanych oraz znanych firm ale co się też przedkłada na gigantyczne koszta. Urządzenia i oprzyrządowania dzielimy ze względu na miejsce, w jakim mają pozostać zastosowane. Do fundamentalnych i niezbędnych urządzeń możemy zaliczyć piece, piekarniki, urządzenia chłodzące, garnki, zmywarki itd. Przychodząc do tak kapitalnie umeblowanej restauracji, pojmiemy ze restaurator przywiązał ogromną wagę do zadbania o wizerunek swojej firmy, jakkolwiek także o klientów, aby zostali prędko obsłużeni.
1. Wejdź
3. Tutaj
4. Przejdź dalej
5. Kliknij dla szczegółów